Leder du og dit selskab efter et spisested i Karup nær Herning og Holstebro, er vi hos Hotel Karup A/S klar til at tage os af jer. Vi stræber altid efter at skabe den perfekte atmosfære for vores gæster, hvor hygge og god mad går hånd i hånd. Vores restaurant har en bred menu med mange klassiske favoritter til de konservative retter til de eventyrlige udforskende. Har du brug for mad ud af huset, tilbyder vi også det.

Vi tager imod selskaber i alle størrelser, så har du en begivenhed der skal fejres eller et arrangement, som skal afholdes med lækker mad, så tøv ikke med at vælge vores restaurant som jeres spisested. Ønsker du at planlægningen skal foregå problemfri, så du kan slappe af og nyde øjeblikket sammen med dine gæster, så er vores spisested det rette sted for dig. 

Få et godt tilbud

Lav din egen menu

Som en restaurant med brede kompetencer for madlavning og en menu, der reflektere det, kan vi tilbyde dig at sammensætte din egen menu. Du kan skræddersy hele menuen ud fra vores mange valgmuligheder, så den bedst passer til dit selskab.

Vores kuvert priser:

  • 2 retter kr. 288,-
  • 3 retter kr. 328,-
  • Luksus menu + kr. 50,- ekstra pr. kuvert
  • Helaftensarrangementer fra kr. 625.-

Du kan se hele vores menu her.

Et spisested med fokus på kunden

Som spisested og hotel i Karup går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Derfor kan du altid regne med god service, et godt ophold, gode selskabslokaler og sidst, men ikke mindst fantastisk mad. Leder du efter et spisested nær Herning eller Holstebro, kan du trygt overlade dit selskab til os.

Vi lægger vægt på personlig betjening og går gerne et ekstra skridt for at imødekomme individuelle ønsker og præferencer. Uanset om du har særlige kostbehov, ønsker en specifik bordplacering eller har andre ønsker, er vores venlige personale her for at sikre, at din oplevelse bliver præcis, som du ønsker det.

Kontakt os i dag og book dit spisested

Skal vi stå for betjening af dit selskab, så kontakt os i dag og få booket dig ind. Du kan ringe til os på telefon 30971025 for en samtale om dit selskab og yderligere information samt booking. Alternativt kan du også skrive en e-mail til info@hotelkarup.dk eller brug vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.