Leder du og dit selskab efter et spisested i Karup nær Herning og Holstebro, er vi hos Hotel Karup altid klar til at tage os af jer. Vores restaurant har en bred menu med mange klassiske favoritter til de konservative og eksplorative retter til de eventyrlige personligheder. Har du brug for mad ud af huset, tilbyder vi også det.

Vi tager imod selskaber i alle størrelser, så har du en begivenhed der skal fejres eller et arrangement, som skal afholdes med lækker mad, så tøv ikke med at vælge vores restaurant som jeres spisested.

Lav din egen menu

Som en restaurant med brede kompetencer for madlavning og en menu der reflektere det, kan vi tilbyde dig at lave din egen menu. Du kan skræddersy hele menuen ud fra vores mange valgmuligheder, så den bedst passer til dit selskab.

Vores kuvert priser:

  • 2 retter kr. 288,-
  • 3 retter kr. 328,-
  • Luksus menu + kr. 50,- ekstra pr. kuvert
  • Helaftensarrangementer fra kr. 625.-

Du kan se hele vores menu her.

Et spisested med fokus på kunden

Som spisested og hotel i Karup går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Derfor kan du altid regne med god service, et godt ophold, gode selskabslokaler og sidst men ikke mindst fantastisk mad. Leder du efter et spisested nær Herning eller Holstebro, kan du trygt overlade dit selskab til os. Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, så alt bliver som du ønsker.

Kontakt os i dag og book dit spisested

Skal vi stå for betjening af dit selskab, så kontakt os i dag og få booket dig ind. Du kan ringe til os på telefon 30971025 for en samtale om dit selskab og yderligere information samt booking. Alternativt kan du også skrive en e-mail til info@hotelkarup.dk eller brug vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.