Overnatning i hyggelige værelser​

Hos Hotel Karup i hjertet af Karup nær Holstebro og Herning tilbyder vi en overnatning i et af vores 15 værelser.

Hotel Karup er et godt valg, hvad enten du skal til messe i Herning, du er rejsende/rejsemontør eller lignende og har brug for at overnatte. Det kan også være, at du bare trænger til at slappe af tæt på en skøn natur. I det tilfælde er vi det ideelle valg. I Karup er vi omgivet af den flotte danske natur.

Gratis trådløst internet

Vi råder over 15 værelser, fordelt således:

  • 10 dobbeltværelser med bad/toilet: Kr. 800,- pr. nat
  • 2 enkeltværelser med bad på gangen: ​Kr. 550,- pr. nat
  • 3 dobbeltværelser med bad på gangen: ​Kr. 650,- pr. nat​

Vi kan aftale en specialpris på din overnatning ved længere ophold.​

​Vores værelser er forskelligt udstyret, og morgenmaden serveres i restauranten. Derudover er restauranten dog kun åben, når der er arrangementer på hotellet eller efter aftale. Der er gratis trådløst internet på hotellet.

På 1. sal er der en "hyggekrog" med billig minibar til rimelige priser. Du kan slappe af og læse dagens avis i hyggekrogen, som ligger i forbindelse med værelserne.

Kontakt os for at booke et værelse til overnatning

​Du er meget velkommen til at høre mere om hotellet eller booke en hotel overnatning. Vi kan også give et godt tilbud, hvis du har brug for et længerevarende ophold, eller hvis du har andre særlige behov. Du kan også bestille mad ud af huset, og læse om vores mødelokaler.

​Du kan ringe til os på telefon 30 97 10 25 for at aftale nærmere om din hotel overnatning. Du kan også skrive en e-mail til info@hotelkarup.dk eller benyt vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.