Hos Hotel Karup tilbyder vi flotte selskabslokaler til dig og dit selskab. Skal du have lækkert mad til dit selskab kan vi også hjælpe med det. Du kan selv sammensætte din selskabsmenu ud fra vores mange mulige retter, så menuen bliver lige som du ønsker den.

Vores selskabslokaler moderne uden at miste charmen. Har du et stort eller lille selskab? Det gør ingen forskel for os. Vores selskabslokaler har en god størrelse og kan varetage selskaber i mange størrelser.

Mangler du et sted at afholde dit arrangement i Karup eller nær Herning og Holstebro er vores dør altid åben. Vi hjælper dig gerne.

Selskabslokaler til fest, bryllup eller møder

Vores selskabslokaler bruges til alle slag arrangementer og begivenheder. Har du brug for et sted at holde bryllupsfesten, fødselsdagsfesten eller andre former for festligheder har vi stor erfaring med energiske begivenheder som disse.

Skal du derimod holde møde hvilket er en markant anderledes atmosfære kan vi også hjælpe med mødelokaler. Vores ansatte udviser altid stor professionalisme og uanset hvilket arrangement du afholder i vores selskabslokaler, er vi klar til at levere service i topkvalitet.

Book selskabslokalerne nu

Har du en begivenhed på vej, anbefaler vi at du booker selskabslokalerne nu. Det er altid en god idé at være hurtigt ude med denne slags bestillinger, da ledige datoer hurtigt kan bookes op. Ønsker du at afholde din begivenhed i vores selskabslokaler, glæder vi os til at planlægge begivenheden med dig og give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Du kan kontakte os på telefon 30971025 for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov til begivenheden. Alternativt kan du også skrive til os ved brug af vores kontaktformular her på siden eller ved at skrive til vores e-mail info@hotelkarup.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt så du kan få booket vores selskabslokaler i Karup.